Trykk “Enter” for å komme videre

Voksen tid på året igen

Det var vist osse i denne uge at jeg skal til at tage mig sammen og lige aktiverer voksen hatten. Der er noget med at der skal laves noget selvangivelse og forskudopgørelse. Der er andre voksne der snakker om deres problemer med topskat, hvordan de skal investere deres opsparing og om hvordan de undgår at betale for meget i skat. Bare fordi jeg er lykkelig arbejdsløs så skal jeg jo også bruge tid på at udfylde mine skatte papirer. Jeg ved godt at min økonomi er vigtig jeg ville bare sådan ønske jeg havde en. Jeg fik lige tilsendt et link tidligere i dag, af en af de ansvarlige økonomiske mennesker jeg kender, til 360wealth.dk. Jeg sendte den selvfølgelig også nydelig videre fordi jeg er sikker på at jeg kender en del der kunne bruge noget skatteoptimering og jeg ved at jeg kender flere der kunne bruge økonomisk rådgivning. Linket førte til 360 wealth som er en side hvor et firma hjælper med at kigge ens papirer igennem og fortæller en hvad der kan trækkes fra og den slags. Igen, jeg tror virkelig mange kunne bruge det, jeg ville virkelig ønske jeg havde en økonomi.

Jeg har faktisk været ansvarlig og været inde på SKATs hjemmeside fordi jeg faktisk ville udfylde de ting jeg skulle men siden var nede og så er der ikke sket mere på den konto siden. Så det er faktisk dejligt at jeg kender folk der deler den slags gode råd så folk som jeg lige bliver mindet om hvad vi burde huske at gøre.

Jeg har selvfølgelig noget opsparing og det kunne de nok godt hjælpe mig med. Siden banken ikke er så dygtig til at generere penge til andre end dem selv og ikke renter til os kunder. Jeg kan huske der engang var noget med at jeg fik renter af min opsparing. Det er længe siden. Jeg får selvfølgelig en smule men det er ikke imponerende tal. Jeg burde også få mere styr på min pension. Jeg har altid godt kunne tænke mig at få et kursus i at handle med aktier og andre typer værdipapirer. Det kunne være virkelig oplysende og spændende fordi jeg måske kunne tjene på det i fremtiden.