Trykk “Enter” for å komme videre

Tips til en romantisk weekend

Nogle gange kan det være svært at være kreativ og at komme med romantiske idéer, når man skal på weekend med sin partner. Nedenfor finder du nogle tips som inspiration. Hvis du selv har nogle gode idéer til en romantisk weekend udover dem vi har foreslået, så er du velkommen til at maile dem til os på.

En weekend på hotel

Hoteller er perfekte til spontane miniferier. Prøv at checke ind på et hotel, der tilbyder lidt mere luksus end normal og som har god mad, jacuzzi, tennis eller golf, pool eller spa etc. Frem for alt, husk skiltet med ”Vil ikke forstyrres”, når I spiser morgenmad i sengen. Mange hoteller har ofte særlige weekendtilbud.

En weekend ude i naturen

Hvis du og din partner er naturmennesker, så tag ud med telt eller campingvogn og overnat ude i det grønne. Der findes intet så afstressende og opløftende som at være ude i naturen.

Tag på et weekendkurser

Det er altid sjovt og spændende at lære noget nyt især sammen med sin partner. Der findes mange weekendkurser i keramik, glaspustning, madlavning, sejlads, malning, svampeplukning og meget mere. Vælg et kursus, som I begge finder interessant.

Her ser du nogle links, hvor du finder flere informationer:

https://bdsmfetish.no/

Weekendcruise

Hvis du og din partner har lyst til en weekend med lidt luft under vingerne, så er et weekendcruise det perfekte valg.

Her kan du finde mere inspiration:

https://www.smia-oslo.no

Ude godt, hjemme bedst

Vi har gemt det bedste tip her til sidst. Er der noget, der måler sig med en hyggelig hjemmeweekend med din partner. Hiv telefonstikket ud, sluk mobiltelefonen og nyd roen sammen.