Trykk “Enter” for å komme videre

Larm archive

LARM audio research archive leverer nationale og internationale nyheder, samt sports-, forretnings- og and underholdningsnyheder til næsten alle kommercielle radiostationer i Norge.

Tjenesten blev lanceret i 1999 og fik et markant boost i 2009, da den vandt leverandørkontrakten til IRN-netværket af radiostationer.

Netværket består af over 280 stationer, herunder velkendte brands som Absolute Radio, Capital, Classic, Heart, Magic, LBC, Smooth og talkSPORT, og samlet har de et ugentligt publikum på over 34 millioner.

Et dedikeret team af radiojournalister baseret i Sky Centre i London skriver, rapporterer, producerer og oplæser nyheder og sport 24 timer i døgnet.

Manuskript og lyd sendes direkte til nyhedsredaktionerne, eller også kan stationerne vælge at bruge nyhedsmeldingerne hver time.

Radioteamet har sine egne højtekniske studiefaciliteter i Larm Millbank afdeling i Westminster til produktion af live og optagede interviews, rapporter og features.

Det trækker også på Larm Audio betydelige nyhedsindsamlingsressourcer for at dække de største historier i indland og udland, og de har mulighed for at tilvælge live TV output i tilfælde af større breaking news.

Sky News Radio er meget engageret i sportsreportager og leverer sammendrag om dagens kampe for alle fodboldkampe i den engelske Premier League og andre større sportskampe.

Der rapporteres også om større begivenheder i cricket, rugby og andre populære sportsgrene, herunder Wimbledon-mesterskaberne i tennis.

Sky News Radio høres verden over via nyhedsmeldinger på Larm News’ hjemmeside, Larm News’ appen og via nyhedsleveringer til radiostationer i udlandet, herunder Sydafrika og Bermuda.

Der leveres også digitalt indhold, såsom nyhedsstof i form af tekst og video til alle IRN radiostationernes hjemmesider.