Trykk “Enter” for å komme videre

Jeg fiskede strømpebukserne

Det var en almindelig Fredag og det var lidt gråt i vejret. Jeg havde været i banken og betale regninger. Det var nu tid til at gå i supermarkedet, og få indkøbene overstået inden jeg skulle med bussen hjem.

Det var en almindelig Fredag og det var lidt gråt i vejret. Jeg havde været i banken og betale regninger. Det var nu tid til at gå i supermarkedet, og få indkøbene overstået inden jeg skulle med bussen hjem.
Indenfor var der rigtig mange mennesker og næsten umuligt at komme til. Jeg tog en indkøbsvogn og fandt min seddel frem fra baglommen. Først det brød og derefter mælk, ja i kender turen rundt !
Efter en tid var jeg kommet til tøj og lagde nogle skjorter og sokker i vognen og skulle til at
køre men der var spærret af folk så jeg kiggede mig omkring på hylderne. Der fik jeg øje på et par strømpebukser og uden at tænke over hvor jeg var, stod jeg med 3 slags i hånden. En kvinde jævnaldrende kvinde stod og smilte til mig og i panik lange jeg dem i min indkøbsvogn. Det var meget dumt, men jeg kunne ikke tage og lægge dem tilbage. Jeg prøvede at se andre steder hen, men jeg kunne mærke at hun kiggede på mig. Tiden var meget lang før det blev min tur og lagde varerne op på båndet ved kassen. Strømpebukserne var de første jeg lagde op og jeg blev rød i hovedet og meget varm. De andre varer kom også op og jeg fik med rystende hænder betalt.
Varerne blev hurtigt lagt ned i poserne og jeg følte at alle kiggene på mig. Sveden løb ned af mig og mine ben rystede under mig. Næsten løbende ud af butikken og rundt om hjørnet og væk. Udenfor var det køligt og det hjalp lidt.

Flere sexnoveller findes her.

Da jeg skulle med bussen gik jeg op på stationen og ind på toilettet og låste døren. Her
kunne jeg komme lidt til mig selv og mig hjerte fladt til ro. Jeg fiskede strømpebukserne op af plastikposen og kiggede på dem og blev meget ophidset over at have købt dem. En af poserne blev åbnet og jeg mærkede hvor bløde og dejlige de var. Min pik begyndte at blive stiv, og når jeg siger stiv mener jeg meget stiv. Jeg traf en beslutning og tog mine bukser, underbukser samt sko og sokker af.
Og i løbet at ingen tid sad jeg med et par strømpebukser på for første gang. Hold kæft hvor var de dejligt. Lagde det ene ben over det andet og min venstre hånd kørte langsomt på og ned af mit lår. Så ophidset havde jeg aldrig været før og jeg listede mig højre hånd ned i strømpebukserne og begyndte at onanere. Efter ca. 5 sek fik jeg den dejligste udløsning, og den varede længere end normalt. Alle nerver skreg og ca. 1 min. var jeg væk i total nydelse. Da jeg kom til mig selv var strømpebukserne oversprøjtet af sæd, og jeg lagde igen det ene ben over det andet og tændte en smøg. Det var den kraftigste udløsning jeg havde fået til dato, og sad med et stort grin på.

Efter smøgen tog jeg mit tøj på og gik ud på stationen og satte mig på bænken ved bussen.
Den ene pose væltede og de strømpebukser som jeg havde haft på, samt posen de havde været i røg ud op asfalten. Da jeg ville samle dem op var der en stemme det sagde.” Nå… var det godt ?”. Det var kvinden fra supermarkedet og jeg løftede blikket og fik øjenkontakt. “Jaaaaa !” sagde jeg. Det kunne jeg jo ikke benægte. Hun smilede sødt og 2 min. efter kom bussen som vi begge skulle med.