Trykk “Enter” for å komme videre

Investér mod et bedre og større overskud

Gå i gang med at få investeret din formue eller dine frie midler. Det er slet ikke så svært. Gør dig overvejelser om nedenstående; for derigennem kan du få forventningsafstemt, hvad der er vigtigt for dig – hvad udkommet skal være, og hvor meget risiko du i realiteten har mod på at påtage dig.

  1. Definér først, hvad du ønsker.
    Det er vigtigt, at du har en klar definition på, hvad du reelt ønsker at få ud af dine investeringer. Hvad skal resultatet af anstrengelser og af den risiko du påtager dig gerne være? Hvad er realistisk – for dine midler og i det marked du går ind og investere i?
  2. Afklar, hvad du har af frie midler.
    Det er en god idé ikke at sætte alt på ét bræt – du skal ikke investere mere end du har kapacitet til – eller som nogle investeringstips siger: investér ikke mere end du har råd til at miste. Et andet parameter er, at man skal huske at indregne tiden. Hvor lang tid kan det du investere undværes i den daglige økonomi? Det er vigtigt ikke, at få bundet for mange penge op i investeringer.
  3. Søg viden og søg dernæst en second opinion.
    Det er godt at få viden fra flere forskellige kilder. Du kan selv læse ind i finansstoffet og få mere viden om, hvordan man investerer. Her ud over er det en god mulighed, at konsultere en ekspert, der er vant til at rådgive og give tips til, hvordan der bedst skabes alfa og overskud – Både når det gælder om at få en portefølje til at balancere, og når det handler om at udnytte skattemiljøerne bedst muligt.

Gå i gang selv eller vælg en prof kapitalforvalter

Når du har fået svar på disse ting og dermed er afklaret om tid, ønske til afkast og risikoniveau, så er det bare om at gøre at gå i gang med investeringsprojektet. Du kan jo også vælge én, der er professionel og som kan varetage alle dine interesser i at få skabt en optimal portefølje.