Trykk “Enter” for å komme videre

Invester i aktier

Der kan være mange gode grunde til, at man skal investere – Den rigtige placering af egne midler kan være særdeles god når man gerne vil have formuen til at vokse og blive større. Både aktier og obligationer er gode investeringsobjekter, det er blot en god idé, at afklare tidshorisont, størrelsen af midler at investere for og hvordan det forholder sig med risikoprofil – altså, hvor stor risiko er man villig til at tage på sig.

Invester i åbne og aktionærvenlige selskaber – det er det der holder bedst på den lange bane.
Invester pengene i åbne og aktionærvenlige selskaber, der har fokus på en ordentlig selskabsledelse – Corporate Governance.
Vær forsigtig med lån til at investere i aktier for. Går det anderledes og værre end du har forventet, så kan du løbe ind i en alvorlig og tabsgivende situation.
Husk at tjekke om du betaler den rigtige skat. Overvej de skattemæssige konsekvenser, hver eneste gang du overvejer, at tage en gevinst hjem eller investerer yderligere.
Vær påpasselig med at følge andres råd – følg dem aldrig ukritisk – f.eks. tjener din bankrådgiver godt på at give dig visse råd, som gavner bankens forretning – eksempelvis er det en givtig forretning for banken, når der sælges investeringsforeningsbeviser – her er pengeinstitutternes overhead pænt stort, når det er egne foreninger, der sælges del af.
Derfor brug din kritiske sans – den kan lede dig på vej til de rigtige valg