Trykk “Enter” for å komme videre

Hun fik orgasme

Familiefesten var godt i gang, jeg ankom lidt senere end de andre da jeg havde været på arbejde så de havde vel været der et par timer da jeg kom og var godt færdige med maden.
Jeg gik rundt og hilste på dem alle og nåede til bordet hvor min kusine der havde boet i udlandet i flere år sad, der var jo heldigvis lige en plads, for der var så meget jeg gerne ville høre fra hende om hendes ophold i udlandet. Hun havde boet i Dubai i flere år, men nu var hun blevet skilt fra sin mand og valgte at flytte hjem til Danmark igen, da hun blev gift var jeg med til deres bryllup og kan huske de stunder vi har haft sammen som børn og unge, vi var altid lune på hinanden og havde en gang til en familiefest kysset ude i skoven, men vi så jo kun hinanden til disse fester så det blev aldrig til mere.

Jeg satte mig med min mad og beundrede hende mens hun sad og snakkede med min søster, hun havde stadig langt mørkt hår og hun havde stadig de skønneste mørke brune øjne, hun havde dog fået lidt grå striber og hendes smilerynker var tydeligere end før, men dejlig så hun ud når hun grinede. Tiden gik og vi snakkede godt sammen og hun fortalte mig om hvordan det var at være i udlandet og hun var glad for at være hjemme igen, vi havde fået nogle drinks og musikken var blevet lidt højere så jeg bød til dans og vi gik ud på gulvet sammen, hun dansede godt og vi dansede længe mens vi snakkede og pjattede der på gulvet, det var som om der var en skal omkring os og det bare var os to der på gulvet.

Da vi havde danset omkring 10 danse spurgte hun mig om ikke jeg vil med ud lidt og få lidt luft, det ville jeg gerne for det var godt varmt der på gulvet efterhånden. Vi sad på bænken uden for huset og så ind i skoven i tus mørket og snakkede videre om den gang, da hun pludselig kiggede alvorligt på mig og sagde, plejer vi to ikke at gå i skoven sammen når vi er til fest sammen? Jeg så lidt forbavset på hende og svarede jo det gør vi da, skal vi gå der ind nu og finde den gamle hule?
Hun grinede og rejste sig og trak mig op i hånden og af sted imod træerne, da vi nåede lidt ind i skoven tog hun fat i min hånd igen og vi gik langsommere ind gennem de tættere og tættere træer, så standsede vi da vi ikke kunne komme længere og stod lidt og så på hinanden i mørket, jeg kunne se hendes omrids i mørket i mod månelyset der kom ned mellem træerne, hun lænede sig lidt frem imod mig og vores læber mødte hinanden i et blidt men hedt langt kys, det var skønt, det var som om at det bare var det jeg havde ventet på i hundrede år, vi kyssede vildere og vildere mens vi begyndte at knappe hinandens skjorter op og trak og flåede hinandens tøj af til vi begge var helt nøgne og bare stod og tog på hinanden og stønnede af fryd, hun havde et fast greb om min pik mens hun kyssede sig vej til den ned over min mave og slikkede mit pikhoved så jeg så stjerner, hun slugte nærmest min pik, jeg kunne mærke hvordan den blev presset helt ned i halsen på hende og hvordan det lukkede sig om mit pikhoved når hun tog den helt i bund, det var vildt, jeg kunne næsten ikke stå på benene, jeg trak hende op imod mig igen og drejede hende rundt mens jeg kyssede hende ned af ryggen og bukkede hende forover så jeg kunne føre min tunge ind mellem hendes ben og slikke på hendes skamlæber, jeg pressede min tunge ind mellem dem og slikkede på hendes klitoris så hun stønnede højt, hendes vejrtrækning blev tung og hun gav efter i benene, jeg rejste mig langsomt op og førte min pik ned mellem hendes balder og pressede den blidt op i hende og trak den ud igen så det kun lige var pikhovedet der var inden for, så langsom op igen og helt tilbage igen nogle gange mens hun stønnede vildt og hun skubbede min røv hårdt imod hende med den ene hånd mens hun hårdt sagde knep mig så, jeg vil have dig nu.

Jeg bankede min pik i bund og fortsatte hårdt og hurtigt med at banke min pik op i hende og vi stønnede højt og jeg kunne mærke hvordan hendes knæ gav efter flere gange og hvordan orgasmen kom buldrende op gennem min krop og min pik var sten hård og sæden brusede ud gennem den og jeg sprøjtede den op i hende for fuld drøn mens jeg mærkede hvordan det sitrede i hendes krop og hendes skede pressede sig sammen omkring min pik og hun fik orgasme mens hun sank ned på knæ på skovbunden med mig følgende efter og den sidste dråbe sprøjtede op i hende. Hun rettede sig op så jeg kunne holde rundt om hende og mærke hvordan hendes skede stadig pressede om min pik som om hun aldrig ville give slip igen, vi sad sådan et stykke tid mens vi kyssede og krammede og jeg kunne mærke min pik langsomt glide ud af hende mens sæden løb ned af vores ben, vi fik samlet vores tøj sammen i mørket og taget det på og gik tilbage til festen.
Da vi kom ind i lyset gik jeg lige bag hende og fjernede diskret med et smil et blad der sad på hendes skjorte, bladet som jeg stadig har i en bog som jeg holder meget af.