Trykk “Enter” for å komme videre

Flere tips til netdating

Her finder du flere værdifulde tips om netdating

Tusindvis af singler, mænd som kvinder, tjekker løbende deres profiler på nettet for at finde andre singler, der også søger et forhold eller en relation. Hvis du opretter en god profil på E-kontakt.dk, er du sikker på at få bred respons og nogle spændende kontakter. Husk, at jo bedre din profil er, desto bedre respons får du.

For fyrenes vedkommende har de en større andel af datingprofiler end pigerne. Hvis du ikke umiddelbart får svar på dine meddelelser, kan det hænge sammen med, at din profil ikke er tilstrækkeligt appellerende. En god tommelfingerregel for mænd som kvinder er, at de fleste tiltrækkes af humor eller charme. Prøv at have det for øje, når du skriver din profiltekst. Husk, at du altid kan redigere din profil lige så tit du ønsker.

Tag dig god tid, når du skriver din profiltekst. Tænk på at det første indtryk spiller en stor rolle, så optimer din profil, så den lokker andre til at tage kontakt eller til at besvare dine meddelelser. Prøv at være kreativ, hurtig, sjov og charmerende. Vis din personlighed mellem linjerne. Fidusen er at markere sig blandt de andre tusindvis af singler!

Upload flere billeder i fotoalbummet på din profil. Gode og tydelige billeder gør en stor forskel. Det afgørende er ikke dit udseende, men at man kan danne sig et indtryk af dig og din personlighed. Send flere billeder ind, og du får mere respons.

Når du besvarer en meddelelse, giver du det første indtryk af dig selv. Du kan for eksempel skrive lidt kortfattet om dig selv men ikke en hel roman. Formålet er at gøre den anden interesseret og at få vedkommende til at skrive igen.

Udlevér ikke for mange personlige oplysninger, og ingen kontaktinformationer før du føler dig sikker på den anden. Afslør heller aldrig dit telefonnummer eller din adresse for tidligt. Fortæl vedkommende, hvad du synes om hans/hendes profil, og hvorfor du tager kontakt. Omtal de ting/interesser I har til fælles og spørg ind til vedkommendes andre interesser og værdier.Hvis du ikke får svar på dine meddelelser, skal du ikke tage det personligt og som et nederlag. Der findes masser af andre singler, der venter på en besked fra netop dig!