Trykk “Enter” for å komme videre

Fem gode råd: Tag hånd om din økonomi og dine investeringer

  1. Se på din økonomi og sørg for at investere de overskydende midler du har. Investeringerne bliver til store beløb med tiden. Rentemotoren løber stærkt og den løber med dig, så din formue vokser.
  2. Vær opdateret og bevidst om din skat – der kan være mange penge, at spare når du husker, at inddrage alle fradrag og har din skat optimeret, så den er rigtig.
  3. Vær på forkant og planlæg din pension. Pensionen, og den måde den er lagt til rette på, er den største økonomiske beslutning i dit liv. En beslutning du skal kunne leve af, og leve rimelig godt af, når du forlader arbejdsmarkedet.
  4. Opsøg rådgivning og sparring på dine beslutninger. Det er altid godt at få en second opinion på, hvad der er det rigtige. Nye øjne kan være med til at kaste blikket på nye og anderledes økonomiske muligheder. Verden er foranderlig – bestemt også på det økonomiske plan.
  5. Lad være med at udskyde de økonomiske beslutninger; for det koster penge hver dag – derfor tag hånd om din økonomi, dine investeringer og ikke mindst din pension.

Den gennemsnitlige dansker bruger ugentligt tid på at studere reklamer med tilbud på dagligvarer, hvis den samme tid var anvendt på privatøkonomien, var tiden måske brugt bedre?