Trykk “Enter” for å komme videre

Få fem fantastiske råd til investering

Overblik, overskud og alfa. Få fem vel nok helt basale råd om økonomi og investeringer. Så er du helt klar til at invester og skabe et bedre afkast for din portefølje.

  1. Investeringerne bliver til meget over tid. Rentes rente løber stærkt og geninvesterer du dit afkast, kan du godt lægge en ret så stor sum til dine opsparede midler. Altså – husk at få geninvesteret dine overskydende midler.
  2. Sørg for at have dine penge investeret og delt op i de rigtige skattemiljøer. Husk, at få indregnet alle fradrag så din skat er rigtig.
  3. Tænk pensionsforholdene ind. Tænk fremad – pensionsopsparingen er blandt de største beslutninger i dit liv, så derfor skal tingene omkring pension være på plads – du skal leve af den.
  4. Få en second opinion på det du gør. Opsøg den sparring du kan få – to par øjne ser bedre – også på de investeringer, du har valgt at foretage – også fordi: verden er foranderlig – bestemt også når det gælder økonomien.
  5. Træf de fornødne beslutninger i forbindelse med din økonomi – det koster hver dag du ikke gør noget, men blot er afventende.

Beslutningen om at investere er din egen og det er kun dig der kan bestemme, hvad der skal ske med dine investeringer og med din tid.
Udnyt tiden rigtigt

I det lille billede bruger en dansker i gennemsnit ugentlig tid på at studere reklamer, tilbudsaviser og annoncer for dagligvarer og detail i øvrigt – Det store billede: Den tid var nok brugt bedre, hvis man tjekkede sine økonomiske positioner godt igennem i stedet for, vidste hvor man gerne ville investere og havde sin pension på plads.