Trykk “Enter” for å komme videre

En tur i zoo

Jeg sad ved siden af min lillebror den anden dag, da han pludselig foreslog, at vi tog en tur i zoologisk have. Jeg ved ikke, hvor han fik den idé fra, for vi havde siddet og snakket om nogle helt andre ting. Det var ved morgenbordet, at han fik idéen. Mine forældre kiggede på hinanden. De syntes egentlig, at det var en god idé. De ville dog gerne først tjekke, hvornår der var åbent. Vi skulle kunne nå det i løbet af dagen, for om aftenen skulle vi til fødselsdag.

Min far kunne ikke lade være med at fortælle, at det kunne vi jo sagtens finde ud af lynhurtigt, for han havde jo netop sørget for, at vi havde fået fibernet fra se.dk. Han var helt vildt glad for, og vi andre syntes, at det var lidt sjovt. Under alle omstændigheder virkede det dog upåklageligt, og det gjorde det også denne morgen, hvor vi skulle tjekke åbningstiderne i zoologisk have.

Mens min far og lillebror tændte for computeren, ryddede min mor og jeg af morgenbordet i køkkenet. Der havde været mange ting på bordet, for mine forældre gjorde altid noget særligt ud af morgenmaden i weekenden. Det tog derfor lidt tid, før vi var færdige.

Så af sted til zoo
Da vi var færdige kom min lillebror og far ind i køkkenet, de havde tjekket åbningdstiderne, og de passede egentlig fint. Vi skulle bare se at komme af sted, sagde de næsten i kor. Min mor og jeg kiggede på hinanden og grinede. Vi skulle jo først gøre os klar til at tage af sted. Det mente min bror og far ikke kunne tage lang tid, men det kan det jo for kvinder og piger.

En time senere var vi da alligevel blevet klar til at tage af sted. Min lillebror hoppede rundt, fordi han var så spændt. Han glædede sig rigtig meget til at se en zebra, for dem havde han netop læst om i skolen. Han vidste en hel masse om zebraer, og derfor gik turen ind til zoo med, at han næsten holdt et lille foredrag i bilen.