Trykk “Enter” for å komme videre

Dans og dating

Dans kan give dig flere dates

Ved du, hvordan man danser? Ville du ønske, at du vidste det? Dans er ofte en central del af dating. Det kan være et tab for dit socialliv, hvis nogen byder dig op til dans og du siger «jeg kan ikke danse.»

Hvis du er single og gerne vil date mere, så anbefales det, at du lærer at danse. Det kan betyde forskellen mellem dating og ikke dating. Her er nogle forslag til at hjælpe dig med at komme i gang med dans:

* Find en god danseskole

Kig i telefonbogen eller bed dine venner om at hjælpe dig med at finde en god danseskole. Skolerne har ofte særlige tilbud, og du kan få nogle prøvetimer, inden du beslutter dig for at tilmelde dig et hold.

* Lær af en ven, der kan danse

Hvis du ikke har råd til danseskole, kan du bede dine venner om at lære dig at danse. De kan vise dig, hvad de ved og øve dansetrinene med dig.

* Festtid

Hold et danse party derhjemme. Par gode dansere med dem, der ikke kan danse så godt og bed folk om at sætte deres favoritmusik på.

* Kom ud af huset.

Når du er i gang og føler dig mere tryg ved dansen, kan du tage ud og danse med dine venner. Dans kræver lidt tid og øvelse. Jo flere dansetrin du lærer, jo mere sikker bliver du.

* Spørg nogle af dine ældre slægtninge, om de vil lære dig at danse.

Dans har til alle tider og i alle generationer været en populær udfoldelse. Du vil gøre en ældre person meget glad, hvis du beder ham/hende om hjælp.

Dans giver energi, løfter humøret og er en sund øvelse. Derudover vil du møde mange andre, der kan lide at danse, og det er også en fantastisk måde at møde andre singler, hvis du selv er single.