Trykk “Enter” for å komme videre

Aktieinvestering – forsikringsbranchen er attraktiv

Forsikring – hvad enten der er tale om skadesforsikring, ansvarsforsikring eller pensionsforsikring så er det nok en tanke værd, at investere i multinationale selskaber, der har forsikring som et omdrejningspunkt. I og med befolkningerne verden over lever længere og der bliver en større bevidsthed om at tegne forsikringer, hvis uheldet skulle være ude, så er det, meget velbegrundet, en rigtig god måde at investere på at sætte pengene i forsikringsbranchen.

Forsikring – Fremtidssikret investering

Assurant er et stort holdingselskab, der tilbyder en helt lang række forsikringsprodukter beregnet til ejendomsmarkedet og også beregnet til ulykkes-, livs- og sundhedsområdet. Assurant er helt sikkert et godt aktieselskab, at investere penge i – netop fordi kerneforretningen er så specifik og fremtidssikret.

Selskabet Assurant blev udskilt fra Fortis, som er en hollansk og samtidig belgisk finansiel servicevirksomhed med stort og godt format. Assurant blev børsnoteret i USA i februar i året 2004. Som følge af, at der var en meget positiv drift, er det lykkedes forsikringsselskabet at øge udbyttebetalingen med gennemsnitligt 18 procent om året siden 2004 – hvert år vel at mærke. Imponerende tal, når det handler om at finde en investering, der betaler sig på den lange, seje bane.